Huis te koop

239000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11448108
Immoweb code : 11448108

Overzicht

3 slaapkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
688 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen gezinswoning met 3 slpks en mooie tuin!

Op te frissen, maar wel zeer gezellige gezinswoning op een schitterend perceel van bijna 7are vlak aan het centrum van Bilzen! Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 170m2, 3 slaapkamers en een zeer ruime leefruimte met een mooi uitzicht op de tuin.
Door de vele raampartijen komt er een enorme lichtinval binnen waardoor het in elke ruimte aangenaam vertoeven is.

De tuin is omheind en heeft verschillende grote bomen waardoor er een zeer groen uitzicht is en dit zorgt voor een leuke sfeer en veel privacy!

Ook de locatie van deze woning is heel erg goed, vlak aan het bruisende Bilzen centrum met zijn vele boetieks en gezellige brasserieën en toch met de opritten van de autosnelwegen op amper 1,5km. Heel centraal, rustig én met het leuke centrum op wandelafstand!

INDELING
GELIJKVLOERS
Inkomhal met trap naar het verdiep, dubbele glazen deur naar de ruime en lichte leefruimte, aparte ruimte, ideaal voor bureel, badkamer 1 met bad, enkele lavabo met meubel en toilet, geïnstalleerde keuken met een mooi uitzicht op de tuin.

VERDIEPING 1
Nachthal met 3 ruime slaapkamers en een kleine badkamer met douche, toilet en enkele lavabo.

Ook is er nog een ruime zolder, ideaal als berging of het creëren van extra slaapkamers.

Bent u op zoek naar een op te frissen woning met een mooie tuin en dit op wandelafstand van het centrum? Dan is deze woning absoluut iets voor u! Maak snel uw afspraak met Ellen via 0476 / 20 35 69 of via [email protected].

Renovatieplicht: ja

Neem contact op