Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 145 vierkante meters

Immoweb code : 11446044
Immoweb code : 11446044

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
145 vierkante meters bewoonbare ruimte
663 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde, gezellige gezinswoning!

Volledig gerenoveerde, gezellige, instapklare gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 145m2, 3 slaapkamers en dit op een mooi, volledig omheind perceel van bijna 7are.
Deze sfeervolle woning is super rustig gelegen en ligt op amper 1,5km van het bruisende centrum van Bilzen.

De tuin is omheind en aangelegd met verschillende terrassen waardoor het zalig genieten is. Via de volledig beklinkende oprit is er nog een ruime garage.

Ook de locatie van deze woning is super, pal aan het centrum van Bilzen, maar ook de opritten van de autosnelwegen liggen op geen 1,5km. Heel centraal en rustig, en toch met het toffe centrum op wandelafstand!

INDELING
GELIJKVLOERS
Inkomhal met trap naar het het verdiep, apart toilet, bureel, gezellige leefruimte met een open volledig geïnstalleerde eilandkeuken en aansluitend een berging met aansluiting wasmachine.
Van het bureel en de leefruimte kan één heel grote ruimte gemaakt worden. De scheiding is een gyproc muur en de vloer loopt hieronder door.

VERDIEPING 1
Nachthal met 2 ruime slaapkamers, 1 kleine slaapkamer, nu dressing en badkamer met bad/douche, enkele lavabo en toilet.

De woning is ook nog voorzien van een kelder.

Bent u op zoek naar een instapklare woning met een mooie tuin en dit op wandelafstand van het centrum? Dan is deze woning absoluut iets voor u! Maak snel uw afspraak met Ellen via 0476 / 20 35 69 of via [email protected].

Renovatieplicht: nee

Neem contact op