Huis te koop

255000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 20011631
Immoweb code : 20011631

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
594 vierkante meters grond

Omschrijving

Zeer ruime karaktervolle woning in de dorpskern met garage

Welkom in deze karaktervolle op te frissen woning met zonnige tuin en garage in de dorpskern van Bikschote.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in de royale inkomhal. Via de inkom kom je tot in de ruime lichtrijke leefruimte met eet- en zitplaats voorzien van een gezellige houthaard en aansluitend een ingerichte lichtrijke keuken met toegang tot de kelder. Vervolgens kom je tot in de bijkeuken en de aansluitende badkamer met ligbad en lavabomeubel en een apart toilet. Vervolgens kom je tot in de grote veranda met open zicht over de tuin en voorzien van pelletkachel.

Op de eerste verdieping vindt u 4 volwaardige slaapkamers. Via een vaste trap kom je tot op het tweede verdiep waar je een open zolderruimte kan terugvinden.

De grote tuin is georiënteerd op het westen en is voorzien van een ruime buitenberging. De tuin is toegankelijk via een deur rechts van de woning. Er zijn tevens een inpandige garage en oprit voor de woning. Kortom, deze woning biedt veel ruimte en mogelijkheden, zowel binnen als buiten, en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime woning in de dorpskern van Bikschote.

- regenput
- steenput
- rolluiken
- conform elektriciteitsattest
- zonnepanelen ( met contract )

Neem contact op