Huis te koop

549000€

3 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 20114530
Immoweb code : 20114530

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
2000 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Ontdek deze prachtige moderne villa, gebouwd in 2001, gelegen in Petit-Enghien, in een rustige, groene omgeving.

Dit huis met vier voorgevels ligt op een ruim perceel van 20 hectare en biedt een rustige en aangename woonomgeving. De villa wordt gekenmerkt door zijn royale ruimtes, uitzonderlijke lichtinval en dubbele toegang: een ingang aan de straatkant en een andere aan de terraskant, waardoor het gemakkelijk is om te komen en te gaan. De indrukwekkende woonkamer van 67 m² is het hart van het huis, ideaal om familie en vrienden te ontvangen.
De super uitgeruste keuken van 32 m² zal voldoen aan al je verwachtingen op het gebied van comfort en moderniteit. Het huis heeft drie slaapkamers: de eerste van 18 m² met een ingebouwde kleedkamer, de tweede van 9 m² en een derde ruime slaapkamer van 22 m², ook met een grote kleedkamer.
Een badkamer van 15 m² en een extra kleedkamer of studeerkamer van 8 m² maken het slaapgedeelte compleet. Buiten omringt de tuin het huis volledig en biedt een groene ruimte die van alle kanten toegankelijk is. De tuin heeft een groot terras van 500 m², perfect om buiten te ontspannen. Er is ook een poolhouse, ideaal om te genieten van warme dagen.

De toegang tot het huis is via een poort, die een veilige entree biedt. De garage van 41 m², uitgerust met een elektrische poort, biedt een veilige en praktische parkeerplaats. Het huis wordt verwarmd door een oliegestookte installatie, wat een optimaal thermisch comfort garandeert.

Neem contact op