Huis te koop

269000€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20258896
Immoweb code : 20258896

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
270 vierkante meters grond

Omschrijving

Mooi gerenoveerd huis in Oizy

Honesty heeft het genoegen u deze prachtige woning te koop aan te bieden, gelegen in het hart van het charmante dorp Oizy, in de Ardennen, nabij de Semois-vallei.
Dit betreft een voormalige boerderij, die minder dan 10 jaar geleden volledig werd gerenoveerd. De woning biedt hoogwaardige voorzieningen en behoudt zijn typisch Ardense charme. Ze bestaat uit een prachtige ingerichte keuken, een ruime woonkamer met salon en eetkamer, drie slaapkamers, een dressing en een moderne badkamer.
Praktisch gezien beschikt de woning ook over een grote garage en een kelder. De buitenruimte, zonder inkijk, biedt rust en privacy, ideaal om te genieten van de buitenlucht.
De zonnepanelen, de conforme elektrische installatie en het recent vernieuwde dak getuigen van de zorg die aan de renovatie werd besteed, en garanderen gemoedsrust voor vele jaren.
Deze charmante woning, die authenticiteit en moderniteit combineert, is een zeldzame kans. Maak snel een afspraak met Honesty via 061/29.24.14 om deze unieke woning te bezichtigen!

Neem contact op