Huis te koop

580000€

5 slaapkamers 195 vierkante meters

Immoweb code : 11488873
Immoweb code : 11488873

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
195 vierkante meters bewoonbare ruimte
1130 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 24/06/2024
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtig huis met meerdere mogelijkheden in Beyne-Heusay.

Gelegen in een rustig straatje in Beyne-Heusay, is dit prachtige huis een echte kans die u niet mag missen! Het heeft vijf ruime slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of voor het ontvangen van gasten. U kunt genieten van een elegante pergola en een groot terras voor uw momenten van ontspanning in de buitenlucht. Er is ook een grote parkeerplaats die plaats biedt aan meerdere voertuigen. Het huis heeft drie praktische toiletten voor het comfort van alle leden van het gezin, evenals een moderne doucheruimte, uitgerust om aan al uw dagelijkse behoeften te voldoen.

Daarnaast biedt een grote vrijstaande hangar op het terrein tal van mogelijkheden. Het kan worden omgevormd tot een bedrijf, kantoor of werkplaats, afhankelijk van uw professionele of persoonlijke projecten. U kunt ook genieten van een grote, zeer aangename tuin, ideaal voor kinderen, familiebarbecues of gewoon om van de natuur te genieten.

Deze woning biedt een uitzonderlijke woonomgeving, waarbij comfort, ruimte en ontwikkelingspotentieel gecombineerd worden. Ideaal voor grote gezinnen of ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte die aan hun behoeften kan worden aangepast. Mooie kans om te grijpen!

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact op