Huis te koop

639500€

4 slaapkamers 269 vierkante meters

Immoweb code : 20003915
Immoweb code : 20003915

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
269 vierkante meters bewoonbare ruimte
1270 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek landhuis met prachtige verzichten instapklaar

0478/32 77 70 voor info en bezoek
Luxueus uitgerust instapklaar landhuis (BEN woning) met maar liefst 4 slaapkamers, grote tuin en adembenemende verzichten. Deze woning is voorzien van alle comfort en voldoet aan alle hedendaagse normen met een EPC score A E7 (13 kwh/m2 per jaar)
In het pittoreske Bever, met directe aansluiting naar de autosnelweg richting Bassilly en in directe omgeving van Geraardsbergen bieden wij deze prachtige nieuwbouw aan onder het stelstel van registratierecht. Eén van de bouwheren nam 8 maand verlof zonder wedde om de werken op de voet op te volgen en dat merk je in alle details die verwerk werden in deze woning. Zij werkten enkel met kwalitatieve materialen en betrouwbare aannemers met een bewezen reputatie. Eigenlijk is het heel simpel. Of het is aanwezig, of de voorziening zijn er. Zo zijn er nu al zonnepanelen, zonneboiler, buderus condensatieketel, hyper ingerichte keuken met SMEG ijskast oven en inductieplaat.
De woning is uitbreidbaar met een garage en of carport. Ideaal voor zelfstandige met een vrij beroep wegens aparte zij ingang naar een kantoorruimte.

Neem contact op