Huis te koop

99000€

3 slaapkamers 265 vierkante meters

Immoweb code : 11438688
Immoweb code : 11438688

Overzicht

3 slaapkamers
265 vierkante meters bewoonbare ruimte
400 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Gelegen in het hart van Bertrix, biedt dit pand een unieke kans voor ondernemers of investeerders die op zoek zijn naar een veelzijdige en ruime ruimte. Dit gebouw van +/- 265m² bevindt zich op de begane grond en omvat een werkplaats/garage van 65m² en een kelder. Met zijn twee afzonderlijke privétoegangen is het mogelijk om zowel een woning als een commerciële of professionele ruimte, of een ander project te creëren.
Het potentieel van dit pand is enorm en biedt een grote vrijheid voor de inrichting. Met zijn grote oppervlakte is het mogelijk om verschillende ruimtes te creëren die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf of project. De voormalige drukkerij kan worden omgevormd tot een comfortabele leefruimte, terwijl er genoeg ruimte overblijft voor een professionele activiteit.
Het gebouw is ook zeer goed gelegen, dicht bij de hoofdwegen en alle voorzieningen. Het pand biedt een uitstekende zichtbaarheid voor een commerciële activiteit, dankzij de strategische ligging in het stadscentrum.
Kortom, dit pand in Bertrix is een unieke kans voor ondernemers of investeerders die op zoek zijn naar een veelzijdige en ruime ruimte in het hart van de stad. Onmiddellijk te bezichtigen!

Neem contact op