Huis te koop

359000€

3 slaapkamers 114 vierkante meters

Immoweb code : 20013161
Immoweb code : 20013161

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
114 vierkante meters bewoonbare ruimte
365 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde HOB op toplocatie te Berlaar!

Op een uitstekende locatie vlakbij centrum Berlaar bevindt zich deze gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en charmante tuin op 365 m².

Deze hedendaagse woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke straat op wandelafstand van centrum Berlaar wat ervoor zorgt dat winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

De gunstige ligging maakt dat het woon- werkverkeer ideaal is voor deze woning, met directe verbindingen naar zowel Lier, Aarschot als Herentals (E313), waar verdere connecties mogelijk zijn.

We betreden de woning langs de voordeur waarop we in de inkomhal komen. Deze geeft doorgang tot de gezellige leefruimte met aparte zithoek en volledig ingerichte open keuken met eetplaats en voorzien van alle hedendaagse toestellen. De achterbouw is ingedeeld met gastentoilet, geriefelijke berging met voorziening wasmachine en droogkast alsook volledig ingerichte badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche.

De open trap in de leefruimte zorgt voor een connectie naar de bovenverdieping, hier treffen we 3 gunstige slaapkamers en apart toilet. Bijkomend biedt de nachthal toegang tot de ruime bergzolder via schuiftrap.

De woning is voorzien van zonnepanelen en geniet EPC label B alsook conform elektricieitsattest. Verder is de woning asbestvrij.

Tot slot geniet deze halfopen bebouwing een volledig aangelegd terras en onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van tuinberging.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op