Huis te koop

539000€

2 slaapkamers 262 vierkante meters

Immoweb code : 20130231
Immoweb code : 20130231

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
262 vierkante meters bewoonbare ruimte
912 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde woning met 2 slaapkamers.

Volledig gerenoveerde woning met 2 slaapkamers.

Deze prachtige open bebouwing dateert van 1956, maar werd in 2016 volledig in een modern jasje gestoken. Het resultaat? Een hedendaagse energiezuinige woning met EPC-label B.

Ruim en licht
Het eerste wat opvalt is de elegante tegelvloer uit Italiaanse natuursteen. Wees gerust, koude voeten hoef je absoluut niet te vrezen. Want op het volledige gelijkvloers werd vloerverwarming voorzien. Een mooie stalen deur leidt ons meteen naar de ruime woonkamer. Hier zorgen de grote raampartijen voor een aangename lichtinval. De volledig uitgeruste keuken is de droom van elke foodie: het mooie uitzicht vanaf het kookeiland maakt kokkerellen nóg leuker. Je gasten zullen maar al te graag komen meegenieten en keuvelen aan de rustieke tafel. Verder vinden we beneden nog een apart toilet, handige wasplaats en technische ruimte.

Meer mogelijkheden
Dé eyecatcher op de eerste verdieping is de bijzondere glazen vloer. Hier bevindt zich de badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Op deze verdieping liggen twee slaapkamers. Heb je nood aan extra ruimte? Geen probleem, de zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en beschikt alvast over de nodige aansluitingen (elektriciteit, water, afvoer). Je kan dus meteen beginnen dromen over de inrichting.

Extra troeven
Ook voor de wagen(s) is ruimte genoeg voorzien: een brede oprit én een garage met automatische poort. Je kan ook kiezen voor een extra carport, deze...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op