Huis te koop

* 448708€

3 slaapkamers 223 vierkante meters

Immoweb code : 20001426
Immoweb code : 20001426
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
223 vierkante meters bewoonbare ruimte
1099 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusief wonen, inclusief natuur

**RUWBOUWFASE VOLTOOID, KLAAR VOOR AFWERKING NAAR EIGEN SMAAK!
Lot 1 in Hof ter Laak belichaamt de visie van de woning van de toekomst, waar traditionele charme hand in hand gaat met moderne energiezuinigheid en comfort. Deze pastorijwoning op een perceel van 10a99ca biedt niet alleen een riante bruto bewoonbare oppervlakte van 223 vierkante meter, maar ook de mogelijkheid om een negatief E-peil te bereiken, wat betekent dat het meer energie kan opwekken dan het verbruikt.
De karakteristieke gevels, gemaakt van gerecupereerde bakstenen, trekken meteen de aandacht, terwijl de houten ramen met sierlijke kruisverdelingen en elegante houten voordeuren in Afrormosia bijdragen aan de tijdloze uitstraling van de woning. Maar achter deze nostalgische façade schuilen moderne technologieën en hoogwaardige afwerkingen die zorgen voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving.
Binnenin wordt je verwelkomd door een gezellige woonkamer met een ruim eetgedeelte en een goed uitgeruste keuken, allemaal op het gelijkvloers. Een praktische berging en een aparte bureauruimte bieden extra functionaliteit aan het huis. Via de trap bereik je de bovenverdieping, waar drie ruime slaapkamers, een eigentijdse badkamer en zelfs een aparte douchekamer te vinden zijn. Elk aspect van deze woning is ontworpen met comfort en stijl in gedachten.
Maar de mogelijkheden houden hier niet op. Lot 1 biedt ook de optie om de zolderverdieping af te werken tot een extra

Neem contact op