Huis te koop

350000€

3 slaapkamers 192 vierkante meters

Immoweb code : 20194822
Immoweb code : 20194822

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
192 vierkante meters bewoonbare ruimte
516 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante HOB met mgl. tot 4 slpks, garage en ruime oprit

In deze charmante HOB, gebouwd in 1963 en met veel zorg onderhouden, voel je je meteen thuis. Bij aankomst merk je meteen de ruime parkeermogelijkheden voor minstens 5 wagens. Eenmaal binnen kom je terecht in de inkomhal, waar een handige deur momenteel dienst doet als opbergplaats voor schoenen. Vanuit de hal betreed je de gezellige living in parket met aansluitend de lichtrijke keuken, uitgerust met alle moderne gemakken. Daarnaast bevindt zich nog een praktische wasberging/bijkeuken.

In de tussenhal vind je een gastentoilet en toegang tot de veranda, waar een gashaard voor een ontspannen sfeer zorgt. Vanuit de veranda heb je zicht op de fraai aangelegde en ZW-georiënteerde tuin met zicht op agrarisch gebied. Voor extra gemak is er ook een carport én een ruime garage met werkplaats, lavabo en een automatische poort.

Op de eerste verdieping vind je de nachthal, twee ruime slaapkamers en een badkamer, voorzien van douchecabine, toilet en badkamermeubel. De ruime nachthal voorziet een uitschuifbare trap naar de zolder, met mogelijkheid tot twee extra slaapkamers. Het dak is recent volledig geïsoleerd en voldoet aan de energiedoelstellingen, wat zorgt voor een comfortabel woonklimaat.

Renovatieplicht van toepassing met mogelijkheid tot recuperatie van 5 000 euro d.m.v. het EPC-labelpremie.

Benieuwd naar de indeling en/of de voorwaarden voor EPC-labelpremie?
Contacteer ons voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse via [email protected] of tel. 03 344 77 44.

Neem contact op