Huis te koop

Richtprijs 399000€

3 slaapkamers 393 vierkante meters

Immoweb code : 20187847
Immoweb code : 20187847

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
393 vierkante meters bewoonbare ruimte
1110 vierkante meters grond

Omschrijving

Dit karaktervolle pand, strategisch gelegen in Beigem, biedt een uitstekende kans voor wie droomt van een grootschalig renovatieproject. Met zijn centrale ligging en unieke kenmerken, vertegenwoordigt dit pand een uitdagende investeringsmogelijkheid voor diegenen die graag een historische woning willen omtoveren tot een moderne woning.
Het pand, dat oorspronkelijk dienst deed als café, heeft door de jaren heen zijn charme behouden, maar heeft nooit de nodige renovaties ondergaan om het naar moderne woonnormen te brengen. De ruimtes ademen een authentieke sfeer, maar vertonen tekenen van veroudering en vereisen een grondige opfrissing om opnieuw te stralen.
Binnenin biedt het pand ruime leefruimtes, waaronder een klassieke toog die gemakkelijk kan worden omgevormd tot een stijlvolle open keuken of eetruimte.
De prachtige tuin, die een rustige oase kan worden, heeft dringend behoefte aan een herontwerp om zijn volledige potentieel als buitenleefruimte te benutten.
Het pand omvat ook een appartement met 3 kamers, dat ondanks de structurele integriteit een volledige herinrichting nodig heeft om aan de hedendaagse woonstandaarden te voldoen.
De garage, die momenteel als opslagruimte dient, biedt extra mogelijkheden voor uitbreiding of aanpassing naar een nieuwe functie.
Met de juiste visie en inspanning kan dit

Neem contact op