Huis te koop

530000€

4 slaapkamers 224 vierkante meters

Immoweb code : 20002190
Immoweb code : 20002190

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
224 vierkante meters bewoonbare ruimte
326 vierkante meters grond

Omschrijving

Nabijheid & Comfort: Prachtige Half Open Bebouwing

Welkom in jouw perfecte thuis in Beerzel!

Deze prachtige half open bebouwing, gelegen in een rustige straat, biedt het beste van twee werelden: sereniteit en nabijheid tot alle voorzieningen die je nodig hebt. Met 4 slaapkamers, waaronder een royale suitekamer en een moderne badkamer met zowel ligbad als douche op de eerste verdieping, is er ruimte en comfort voor het hele gezin.

Er is zelfs airconditioning voorzien voor extra comfort tijdens warme zomerdagen. Bovendien zijn er zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor je niet alleen geniet van een comfortabel huis, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de heldere inkomhal, voorzien van ingebouwde kasten om alles netjes op te bergen, en een handig toilet. Stap verder en betreed de ruime en lichtrijke woonkamer, naadloos verbonden met de eetplaats en een hypermoderne keuken die elke kookliefhebber zal bekoren.

De toegevoegde bonus? Een inpandige garage die niet alleen praktisch is, maar ook directe toegang biedt tot de gezellige tuin, compleet met een handig tuinhuis. Vanuit de woonkamer/eetplaats stap je zo op het ruime terras, waar je kunt genieten van ontspannen momenten en gezellige avonden.

Klaar om jouw droomhuis te ontdekken?
Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en laat je betoveren door alles wat dit huis te bieden heeft!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op