Huis te koop

425000€

4 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 20184171
Immoweb code : 20184171

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
295 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa met 4 slaapkamers op een perceel van 2a95ca

[[ DIT PAND NEEMT DEEL AAN DE ERA OPEN HUIZEN DAG OP 21/9 VAN 9:30 TOT 10:30 ]]
Bent u op zoek naar een woning in Alsemberg (Beersel)? Deze mooie villa, aangeboden door ERA VISIE, is precies wat u zoekt.
De woning verwelkomt u via een ruime oprit die leidt naar de garage. Met een oppervlakte van 168m² heeft het huis een praktische indeling. Bij binnenkomst komt u in de inkomhal, die u toegang geeft tot de leefruimtes, de keuken, een berging en een gezellige veranda. Buiten kunt u ontspannen op het charmante terras.
Op de begane grond vindt u verder een ruime slaapkamer of kantoorruimte. Opde bovenverdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een badkamer. De zolder biedt extra opbergruimte, terwijl de kelder nog meer mogelijkheden biedt voor opslag.
De woning ligt in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Bovendien bent u binnen 10 minuten op de ring naar Brussel.
Wacht niet langer en plan snel een bezoek aan deze prachtige woning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Voor meer details kunt u terecht op: https://www.era.be/nl/era-visie/lokaal-aanbod-era-innova. De verstrekte informatie en oppervlaktematen zijn louter indicatief en vormen geen enkele ju

Neem contact op