Huis te koop

599000€

4 slaapkamers 222 vierkante meters

Immoweb code : 20148873
Immoweb code : 20148873

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
222 vierkante meters bewoonbare ruimte
816 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige driegevelwoning (2003) in Beersel

Immo Pické biedt u deze prachtige driegevelwoning gelegen in Beersel en in de onmiddellijke omgeving van alle faciliteiten (openbaar vervoer, scholen, winkels,...). Deze recent gebouwde woning (2003) kenmerkt zich door een unieke architectuur met subtiele niveauverschillen, wat de woning een bijzonder karakter geeft.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Op het gelijkvloers bevindt zich een volledig uitgeruste keuken met een aansluitende eetruimte, een ruime woonkamer, een wasplaats/berging en een inpandige garage.
De verdiepingen bieden een nachthal, vier slaapkamers (17 m² - 17 m² - 15 m² - 8 m²), waarvan twee met eigen dressing, een badkamer met douche en ligbad, een apart toilet en een extra bergruimte. De woning beschikt daarnaast over een kelder en een zolder voor extra opslag.
De perfect onderhouden tuin achter de woning, omgeven door bomen en planten, biedt volledige privacy en een rustgevende sfeer. Met een zuidwestelijk georiënteerd terras en tuin, geniet u de hele dag van de zon. Rechts van de woning is er bovendien extra parkeergelegenheid.
Deze woning biedt een unieke kans op comfortabel wonen in een uitstekende omgeving.
Bijkomende informatie: EPC B (188), elektrische installatie conform, regenwaterput (3000l), rookmelders, alarminstallatie aanwezig, 11 zonnepanelen (2023).

Neem contact op