Huis te koop

540000€

5 slaapkamers 217 vierkante meters

Immoweb code : 20186788
Immoweb code : 20186788

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
217 vierkante meters bewoonbare ruimte
1430 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante woning op een prachtig perceel omringd door groen

Welkom in deze woning met nog ongelooflijk veel potentieel op de ideale locatie te Dworp. Via de lange oprit kom je in je eigen "groene vallei" terecht, met plaats voor tal van auto's wanneer je mensen uitnodigt. De grote tuin en het omliggende groen zorgen voor een omgeving van rust en comfort. Op de gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met apart toilet, ruime eetkamer en living met dubbel zonwerende beglazing, en de keuken, die volledig geïnstalleerd is. Via de keuken heb je ook toegang tot de veranda, die veel natuurlijk licht binnenlaat, en de aangrenzende koer en garage. Op de eerste verdieping vind je de badkamer en 3 slaapkamers, waarvan één momenteel als bureau wordt gebruikt. Via een vaste trap ga je dan nog naar de zolderverdieping, waar zich nog 2 slaapkamers bevinden, die half afgewerkt zijn.

Verder is deze woning volledig asbestvrij, en dichtbij winkels, scholen en andere voorzieningen die Dworp te bieden heeft.

Mis de kans niet om deze woning op een unieke locatie te bezichtigen! De gegeven informatie en oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Neem contact op