Huis te koop

425000€

4 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 20274511
Immoweb code : 20274511

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
850 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met 4 slpks. in een kindvriendelijke omgeving.

Deze woning met 4 slaapkamers vinden we terug in een rustige, residentiële woonwijk van Beerse en geniet van EPC label B!

Via de inkomhal betreden we de woning, deze geeft toegang tot de inpandige garage (gebruikt als wasplaats), het gastentoilet alsook de grote leefruimte.
Dankzij de grote raampartijen genieten we in deze ruimte van veel natuurlijk lichtinval tevens voorzien van airconditioning en een kachel.

De vernieuwde keuken (2024) is voorzien van alle toestellen, een ontbijthoek en veel opbergmogelijkheden. Via de keuken en de leefruimte is er toegang naar het terras en de tuin.
Hier is het doorheen de dag heerlijk en rustig vertoeven.

Verder is er op het gelijkvloers nog een badkamer ingericht met een ligbad, douche en een grote wastafel met wandmeubel.

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers waarvan de masterbedroom extra voorzien is van een bureauruimte. Deze kan bv. ook dienst doen als dressing.
Via een vlizotrap krijgen we dan nog toegang tot de bergzolder.

In de tuin is er een magazijn maar deze is in slecht onderhouden staat en kan best afgebroken worden, zo maakt u ineens de tuin extra groot.

Extra troeven:
- Zonnepanelen
- airconditioning
- EPC label B
- Rolluiken
- Vernieuwde keuken

Bewoonbare oppervlakte is indicatief.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op