Huis te koop

489000€

4 slaapkamers 247 vierkante meters

Immoweb code : 20249575
Immoweb code : 20249575

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
247 vierkante meters bewoonbare ruimte
800 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slpks,

Instapklare woning op een perceel van 800 m² in een doodlopende straat met openbaar vervoer en het gemeentelijk sportpark (zwembad, voetbal, padel,...) op enkele stappen. We komen binnen in de royale inkomhal met gastentoilet en toegang naar de woonkamer en een bureau voor de thuiswerker. Lichte woonkamer met moderne gashaard en een aansluitende eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van kastwerk en toestellen (gasvuur, hetelucht oven, vaatwasser, koelkast.). Ramen van de benedenverdieping zijn voorzien van handmatige rolluiken. Voorts een grote dubbele garage met 2 handmatige kantelpoorten en een aansluitende berging/wasplaats.

Bovenverdieping met 4 slaapkamers en een extra bergruimte. De badkamer met ligbad, douche, badkamermeubel en toilet is bereikbaar via de overloop en de ouderslaapkamer (voorzien van airco). In de slaapkamers is er toegang tot extra bergruimte.

Achteraan een tuin met veel privacy, een gezellig overkapt terras en een tuinhuis.

Prima epc-score (197 kWh/m²- Label B)) mede door een nieuwe cv ketel (2015), spouwmuurisolatie, dubbele beglazing waarvan extra geluidswerende beglazing (2018) aan de rechterzijde, een isolatie van de zolderplaat met 30cm cellulose en zonnepanelen (met 2 thuisbatterijen 2 x 5kw). Conforme elektriciteit en asbestveilige woning.

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag

Neem contact op