Huis te koop

3 slaapkamers 184 vierkante meters

Immoweb code : 20090114
Immoweb code : 20090114

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
184 vierkante meters bewoonbare ruimte
646 vierkante meters grond

Omschrijving

Pure landelijke woning met 3 slpks en mooi bijgebouw.

Welkom in deze prachtige landelijke woning, perfect voor gezinnen en liefhebbers van comfort en stijl. Deze woning biedt een harmonieuze mix van traditionele charme en moderne luxe.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal. Hier bevindt zich een multifunctionele kamer die perfect kan dienen als bureelruimte of als vierde slaapkamer. De royale leefruimte op het gelijkvloers is voorzien van een stijlvol steentapijt en een sfeervolle cassette open haard, ideaal voor gezellige avonden. Aansluitend vindt u een aangename eetruimte waar u met familie en vrienden kunt genieten van heerlijke maaltijden.

De keuken, die grenst aan de leefruimte, is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met een prachtig Lacanchegasfornuis en voorzien van alle moderne gemakken, biedt deze keuken alles wat u nodig heeft. Aan de keuken is een gezellige ontbijtruimte met een prachtig uitzicht op de tuin, perfect voor uw ochtendkoffie. Naast de keuken bevindt zich de handige kelder voor extra opslagruimte.

De badkamer, gelegen aan de leefruimte, is praktisch ingedeeld en voorzien van een lavabo, wc en douche. Achteraan de woning vindt u een ruime veranda met een veelzijdige invulling. Deze ruimte kan worden gebruikt als extra bureau, eetplaats of voor andere doeleinden. Aansluitend aan de veranda is er een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De prachtige tuin is een oase van rust en biedt een mooi eikenhouten bijgebouw dat kan dienen a

Neem contact op