Huis te koop

2200000€

5 slaapkamers 614 vierkante meters

Immoweb code : 20017583
Immoweb code : 20017583

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
614 vierkante meters bewoonbare ruimte
87037 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek modernisme van Paul Schellekens

In 1975 ontwierp architect Paul Schellekens deze villa met boeiende contrasten in texturen, ruwe materialen, geometrische en massieve volumes, accentmuren in baksteen, split-levels... – de Turnhoutse School op haar best, én bovendien energetisch geoptimaliseerd met o.a. zonnepanelen, geothermische warmtepomp, isolatie, airco...

De lichtrijke hal zorgt voor een indrukwekkende entree met plafond in zichtbeton, vast tapijt en natuursteen. Binnen lopen de split-levels mooi in elkaar over: knusse zithoek met open haard, woonkamer met unieke raampartijen en fenomenaal tuinzicht, op niveau het 1ste bureau, supergezellige eetkamer met open haard én BBQ. Ernaast, de moderne keuken (Miele, Gaggenau) met bijkeuken. Het zonovergoten landgoed met tuin en tennisveld is een unieke plek voor spelende kinderen, rustzoekers, levensgenieters én sportievelingen.

Rechts van de inkomhal: 2de kantoor en de hoofdslaapkamer met en suite dressing, badkamer en zalig zicht op de binnentuin. Binnenzwembad met riante glaspartijen, terrassen, wellness, sauna, fitness en de 3de houthaard. Prachtige spiltrap naar de 1ste verdieping met 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Voorraad- en wijnkelder. Garage voor 3 wagens.

Verbluffend modernisme op een uniek landgoed – voor ware fijnproevers.

Neem contact op