Huis te koop

* 458000€

4 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 20052985
Immoweb code : 20052985
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
618 vierkante meters grond

Omschrijving

Uiterst degelijke nieuwbouwwoning op de Landsdijk te Bassev…

Deze prachtige halfopen nieuwbouwwoning op de Landsdijk in Bassevelde combineert landelijke charme met modern comfort. Gelegen op een schitterende locatie met een weids uitzicht over het omliggende landschap, biedt deze woning een ideale combinatie van rust en bereikbaarheid. De woning is volledig instapklaar en voorzien van alle hedendaagse gemakken die u zich kunt wensen.

De woning beschikt over drie volwaardige slaapkamers, met de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren op de zolderverdieping die toegankelijk is met een vaste trap. Deze ruimte kan alsook dienst doen als bureau, hobbykamer... De hoogwaardige afwerking en het gebruik van degelijke materialen zorgen voor een solide en duurzame constructie.

Energie-efficiëntie staat hoog in het vaandel bij deze woning (E-peil 21). De laatste nieuwe normen werden gerespecteerd in het kader van isolatie en ventilatie. Bovendien is het dak uitgerust met 10 zonnepanelen. Daarnaast is de woning voorzien van vloerverwarming, die zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmteverdeling en dit op zowel het gelijkvloers én eerste verdiep.

De leefruimte van de woning is open en licht, en vormt het hart van het huis. Hier kunt u ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op de groene omgeving. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Aansluitend treffen we nog een praktische berging en garage.

Deze eigendom wordt verkocht onder het btw-stelsel van 21…

Neem contact op