Huis te koop

459000€

4 slaapkamers 315 vierkante meters

Immoweb code : 11421950
Immoweb code : 11421950

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
315 vierkante meters bewoonbare ruimte
1116 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige vrijstaande woning met zwembad in Olmen.

*** IN OPTIE ***

Ontdek deze instapklare woning, gebouwd in 1998, gelegen in een rustige straat nabij het kanaal van Balen-Olmen. Met een perceeloppervlakte van 1116 m² en een bewoonbare oppervlakte van 315 m² biedt deze woning alle ruimte en comfort die u zich kunt wensen.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer met pelletkachel. De open keuken is volledig uitgerust en biedt alle moderne gemakken. Aansluitend is er nog een ruime berging en een bureauruimte.
Deze woning biedt drie ruime slaapkamers en een kleinere kamer. Er is een moderne badkamer met een ligbad en een inloopdouche, alsook een ruime zolder die extra opslagruimte biedt. Bovendien bestaat de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren op het gelijkvloers kantoor of door de zolder te benutten.
Ontspan en verfris uzelf in de ingebouwde ecologische zwemvijver van 4 bij 8 meter, ideaal voor warme zomerdagen.
De woning heeft een grote tuin waar kinderen veilig kunnen spelen en waar u in alle rust van de zon kunt genieten.
Daarnaast is de woning uitgerust met een regenwaterput van 10.000 liter en 30 zonnepanelen, waardoor deze woning niet alleen comfortabel maar ook duurzaam is.
Bij de woning werden, naast een inpandige garage, maar liefst 2 extra carports voorzien zodat uw auto altijd droog en beschut staat.
Gelegen in een serene omgeving die natuur en rust uitstraalt, met het kanaal en natuurgebied 'Griesbroek' op loopafstand, is dit een unieke kan

Neem contact op