Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 20173997
Immoweb code : 20173997

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
703 vierkante meters grond

Omschrijving

HOB met 3 slpks op een perceel van 703 m².

Perfect onderhouden, instapklare woning met 3 slaapkamers, aparte garage van 65m² met 12 zonnepanelen en prima onderhouden tuin op een ruim perceel van 703 m². Uiterst gunstige en rustige ligging aan de rand van Balen. Epc: 189 kWh/m² Label: B 

Ligging: dichtbij lokale voorzieningen en scholen en biedt een vlotte verbinding naar het centrum van Balen en omliggende steden.

Indeling: -1: kelder. Gelijkvloers: inkomhal, badkamer, leefruimte, keuken. +1: 2 slaapkamers. Zolderverdieping: 1 slaapkamer. Buiten: garage, tuin, tuinberging. 

Omschrijving: op het gelijkvloers bevindt zich een inkomhal die leidt naar een ruime leefruimte met aansluitende eethoek. De recent gerenoveerde keuken, uitgerust met een kookeiland, biedt veel kastruimte en geniet van veel lichtinval. Verder is er op dit niveau een badkamer voorzien van een douche in bad, een lavabomeubel en een toilet.
Via een trap bereikt u de verdieping met twee slaapkamers, waaronder een masterbedroom met een aansluitende dressing. De zolderverdieping is volledig ingericht als een ruime extra slaapkamer voorzien van ingemaakte kasten. 
De buitenruimte omvat een ruime garage met een achtergelegen bergruimte, een perfect onderhouden tuin met vooraan en achteraan een terras en achteraan een tuinhuis.
Kortom, deze woning is instapkla

Neem contact op