Huis te koop

3 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11405446
Immoweb code : 11405446

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
516 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning

Deze rustig gelegen woning (HOB) in Balen biedt veel potentieel en is gelegen op een perceel van 5are15ca.
De woning heeft enige opfrissing nodig, maar biedt een solide basis voor een gezellig en comfortabel thuis.

Bij het betreden van de woning komt u in de ruime inkomhal, van waaruit u toegang heeft tot de verschillende ruimtes op de begane grond.
Hier bevindt zich een apart toilet, een badkamer voorzien van douche en lavabo, en een slaapkamer die ook als bureau kan worden gebruikt.
De woonkamer is licht en ruim en biedt directe toegang tot het terras en de tuin, ideaal voor gezellige momenten buiten.
Aansluitend vindt u de keuken, die voldoende ruimte biedt voor al uw culinaire activiteiten.

Op de bovenverdieping zijn er twee slaapkamers, beide met voldoende ruimte en lichtinval.
Daarnaast is er de mogelijkheid voor het plaatsen van een douche, een tweede toilet met een lavabomeubel, wat extra comfort biedt.

De woning beschikt over een garage en er is volop parkeergelegenheid voor de woning, waardoor u altijd verzekerd bent van een plekje voor uw auto.
De ligging van de woning is ideaal: rustig, maar toch vlak bij de ring tussen Mol en Lommel. Hierdoor geniet u van een goede bereikbaarheid en vlotte verbindingen naar omliggende steden en faciliteiten.

Bent u op zoek naar een woning met mogelijkheden in een rustige omgeving? Dan is deze halfopen bebouwing in Balen zeker een bezoek waard.

Neem contact op