Huis te koop

1475000€

4 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11467392
Immoweb code : 11467392

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
1666 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne nieuwbouwvilla gelegen in Bachte-Maria-Leerne

Deze moderne nieuwbouwvilla, gelegen in de idyllische omgeving van Bachte-Maria-Leerne, biedt een unieke combinatie van luxe en privacy.
De villa bevindt zich in de tweede bouwlijn, wat zorgt voor volledige privacy zonder inkijk in de aangelegde tuin met zwembad.
Bij aankomst wordt u verwelkomd door een ruime oprijlaan die leidt naar de villa. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en een vestiaire. De keuken, met een centraal eiland en hoogwaardige Miele-apparatuur zoals koffiemachine, wijnkoeler, oven en steamer, inclusief een Quooker-kraan en een inloop koelcel die het plaatje compleet maakt.
Aangrenzend vindt u een bijkeuken met lavabo, ingemaakte kasten en een extra vestiaire.
Binnen in de villa zijn tijdloze materialen en kleuren gebruikt die bijdragen aan een moderne, maar warme uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van ingemaakte kasten en een bureau, wat de functionaliteit en esthetiek verhoogt.
De master bedroom biedt een fenomenaal uitzicht over de tuin dankzij de naadloze ramen die reiken tot aan het plafond. Deze kamer heeft een ruime dressing en een luxe badkamer met ligbad. In zijn totaliteit beschikt de villa over vier slaapkamers, waarvan twee kamers een gedeelde badkamer hebben.
Het zwembad is verwarmd door een warmtepomp en voorzien van een ingebouwde trap.
De aangelegde en volgroeide tuin is voorzien van verlichting en een automatisch beregeningssysteem, waardoor deze altijd in perfecte staat verkeert.
Een extra tro

Neem contact op