Huis te koop

265000€

4 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 20214195
Immoweb code : 20214195

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
262 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustig gelegen woning 4 slaapkamers en tuin

Gezellige en rustig gelegen woning met 4 slaapkamers en tuin
Ontdek deze charmante gesloten bebouwing, ideaal voor wie op zoek is naar rust en ruimte. De woning is rustig gelegen en biedt met 4 slaapkamers en een tuin alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.
Bij binnenkomst via de voordeur stap je in een sas, van waaruit je links toegang hebt tot de gezellige zithoek en leefruimte, en rechts tot de ruime master bedroom. De leefruimte biedt doorgang naar de goed ingerichte keuken, met een vlotte verbinding naar de achterliggende badkamer en de handige berging. Hier bevindt zich ook een recente condensatieketel die, samen met het dubbele glas en de zolderisolatie, zorgt voor een gunstig EPC met een mooi C-label. Vanuit de lichtrijke veranda heb je een prachtig zicht op de tuin, de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Op het gelijkvloers, in de traphal, vind je bovendien nog een extra bureauruimte, perfect voor thuiswerk of als hobbykamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee ruime kamers en een iets kleinere kamer, ideaal voor kinderen, logés of als dressing.
Ben je op zoek naar een energiezuinige woning met voldoende ruimte, licht en een rustige ligging? Dan is dit huis zeker een bezoek waard! Yves Bosteels 0480/636435

Neem contact op