Huis te koop

750000€

4 slaapkamers 320 vierkante meters

Immoweb code : 20019372
Immoweb code : 20019372

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
320 vierkante meters bewoonbare ruimte
844 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante woning met landelijk karakter

Bent u op zoek naar een karaktervolle woning met een unieke ligging? Deze prachtige landelijke woning biedt u de perfecte combinatie van rust, ruimte en luxe.

Bij het betreden van de woning trekt de prachtige draaitrap in de inkomhal meteen uw aandacht. De leefruimte op het gelijkvloers wordt gekenmerkt door zijn massief eiken plafond en de ruime oppervlakte waar u met het gezin kan vertoeven. De ruimte werd uitgebreid met een lichtrijke veranda die zicht geeft op de rustgevende tuin en achterliggende velden. De keuken is erg praktisch ingericht en biedt u al het gewenste comfort. De wasplaats werd voorzien van ingemaakte kasten en hier is ook een douche aanwezig. Verder bevinden zich op het gelijkvloers nog een toilet alsook een bureau-/hobbyruimte die desgewenst ook als slaapkamer kan worden ingericht.

Op de eerste verdieping - uitgerust met prachtige eiken parketvloer - zijn drie slaapkamers aanwezig en een riante badkamer met dubbele wastafel, ligbad en uniek ontworpen inloopdouche. De masterbedroom en nachthal zijn voorzien van functionele ingemaakte kasten.

De woning is onderkelderd en de zolder is bereikbaar via een vaste trap.
De vrijstaande garage biedt voldoende ruimte voor een gezinswagen en opbergmogelijkheid voor de tuinbenodigdheden.

Laat u verrassen door de charme en de uitstekende afwerking van deze woning. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met onze makelaar.

Troeven:
- Hoge afwerkingsgraad
- Instapklaar
- Prachtige ligging

Neem contact op