Huis te koop

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 20005387
Immoweb code : 20005387

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
336 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke halfopen bebouwing met tuin en garage te Avelgem

Deze halfopen bebouwing in Avelgem wacht op een nieuwe eigenaar die de finishing touch wil aanbrengen. 

Indeling: Deze woning biedt de mogelijkheid om de bovenverdieping volledig naar eigen smaak en wensen in te richten. Met een ruime woonkamer, eetplaats, keuken, berging, badkamer, gelijkvloerse slaapkamer en ruimte voor 2/3 extra slaapkamers op de bovenverdieping, is er volop potentieel om uw ideale leefomgeving te creëren.

Voorzieningen: Profiteer van hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas, dakisolatie en de mogelijkheid om de woning verder te optimaliseren naar energiezuinigheid. Daarnaast beschikt de woning over een handige inpandige garage voor uw voertuig en/of opslag.

Voor de groene vingers: Het pand biedt een weelderige, zuidgerichte tuin met tal van mogelijkheden, er is reeds een peren-en appelboom en wie 's ochtends een vers omelet wil kan gebruik maken van het kippenhok.

Centrale Ligging: Gunstig gelegen nabij het hart van Avelgem, heeft u alle voorzieningen binnen handbereik. Van winkels tot scholen en andere faciliteiten, alles bevindt zich op korte afstand, waardoor u comfortabel en gemakkelijk kunt genieten van het beste van zowel het plattelandsleven als de stadsvoorzieningen.

Mis deze unieke kans niet, neem vandaag nog contact met ons op om uw bezoekmoment in te plannen.

adres: Bosstraat 6, Avelgem
G-score: D
P-score: D

Renovatieplicht: ja

Neem contact op