Huis te koop

250000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 20008739
Immoweb code : 20008739

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
135 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Energiezuinige Parel in Oosteeklo: Moderniteit Ontmoet Co...

Ontdek deze prachtige bel-etage woning in het pittoreske dorp Oosteeklo, gelegen in de gemeente Assenede, Oost-Vlaanderen. Deze eigendom straalt hedendaagse moderniteit uit met zijn strakke vormen en overvloedig gebruik van glas, wat zorgt voor een open en licht interieur. Deze woning biedt een comfortabel en stijlvol thuis in een rustige en sfeervolle omgeving.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers betreedt u de ruime inkomhal met gastentoilet en trappenhal. Deze leidt naar een gezellige eetplaats met een open, moderne keuken, perfect voor culinaire avonden en sociale bijeenkomsten. Daarnaast vindt u hier een handige berging en een aparte douchecel, ideaal voor dagelijks comfort.

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale leefruimte in loftstijl, die dankzij de grote ramen baadt in natuurlijk licht. Deze ruimte biedt toegang tot een terras, waar u kunt genieten van de zon. De tweede verdieping herbergt twee ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en een apart toilet, wat zorgt voor de nodige privacy en comfort.

Achteraan de woning is er een handige fietsenberging, wat extra opslagruimte biedt en bijdraagt aan het gemak van dagelijks gebruik. Bovendien is deze woning energiezuinig, wat resulteert in lagere energiekosten en een duurzame levensstijl.

Gelegen in het historische dorp Oosteeklo, biedt deze woning niet alleen een prachtig thuis maar ook een interessante vastgoedbelegging. De biedingen op dit veelzijdige pand starten vanaf 250.00...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op