Huis te koop

399000€

5 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 20017827
Immoweb code : 20017827

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
188 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

immo DAVID stelt voor: ruime 2-gevel te Asse!

Ontdek samen met ons deze ruime 2-gevel woning met maar liefst vijf slaapkamers. Gelegen in een rustige straat met uitzicht op weides vanuit de tuin, biedt deze woning de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke werkdag. Het is ook heerlijk vertoeven in de landelijke omgeving en tegelijkertijd zit u ook dicht bij het centrum en al zijn faciliteiten waaronder meerdere scholen, winkels, alle mogelijke restaurants en het treinstation.

Op de begane grond betreedt u de woning via de inkomhal met apart gastentoilet en een praktische berging die tevens dienst doet als wasplaats. De moderne leefruimte met open keuken biedt directe toegang tot het terras en de knusse tuin, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht op de weides die niet bebouwd mogen worden.

Op de eerste verdieping vindt u een tweede toilet en drie slaapkamers ( 11,16 en 16 m²) waarvan er momenteel één is ingericht als bureau. De tweede verdieping biedt nog twee extra kamers ( 15 en 22 m²), een derde toilet en een badkamer. Om het geheel af te maken is er nog de zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap. Deze zolder doet nu dienst als berging, maar werd in het verleden als bureel gebruikt.

Deze woning combineert ruimte en een serene omgeving, waardoor het een ideale thuisbasis vormt voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en praktische woonoplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging en ontdek de charme van deze prachtige woning in Asse.

Neem contact op