Huis te koop

460000€

3 slaapkamers 207 vierkante meters

Immoweb code : 20057681
Immoweb code : 20057681

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
207 vierkante meters bewoonbare ruimte
400 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers

Ontdek deze prachtige nieuwbouwwoning in Ardooie, een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne thuis. Gelegen op een perceel van 400 vierkante meter, biedt deze woning voldoende ruimte voor een mooie tuin en een gezellig terras waar u volop van de zon kunt genieten. Dankzij de zuidoostelijke oriëntatie van de tuin profiteert u de hele dag van zonlicht.

De woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken. Aanpalend is er een praktische berg- en wasplaats, die tevens toegang biedt naar de carport met fietsenberging. Verder zijn er drie slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin of voor mensen die graag wat extra ruimte hebben. De kamers zijn ruim en licht, wat zorgt voor een aangename sfeer. Daarnaast is er een zolder aanwezig, wat extra mogelijkheden biedt voor opslag of een hobbyruimte.

De woning zal in 2024 gebouwd worden met alle nodige energetische voorzieningen. De moderne afwerking en het gebruik van duurzame materialen zorgen voor een luxueuze uitstraling. Bovendien zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar (waarvan 1 onder de carport), wat handig is voor meerdere voertuigen of bezoekers.

Deze woning biedt het beste van twee werelden.
Op vandaag kan u zelf nog de keuze maken hoe u de woning wenst af te werken, dus wenst u meer info? Overweeg deze unieke kans om van dit huis uw nieuwe thuis te maken en bel Hélène 0476 170 170 of mail [email protected].

*De renders kunnen afwijken van

Neem contact op