Huis te koop

469000€

5 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 20259671
Immoweb code : 20259671

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
552 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare energiezuinige woning met 5 slaapkamers

Bent u op zoek naar een ruime woning, met slaapkamers op het gelijkvloers en  een energie gunstige score? Wij hebben wat u zoekt!
De woning is gelegen in een rustige buurt in Appels! Met de 5 ruime slaapkamers, een extra zolder, de grote lichtrijke woonkamer en inkomhal, de prachtige tuin en de uitgeruste keuken, is deze woonst een lust voor het oog. 

Indeling:
- GLV: via de ruime inkomhal (11m²) met een gastentoilet komt men in de gezellige woonkamer (37m²). Dankzij de vele grote raampartijen kan deze ruimte rekenen op veel natuurlijk lichtinval. Hierdoor kunt u genieten van het prachtige uitzicht naar de tuin (463m²) met tuinhuis/garage. Verder hebben we de volledig uitgeruste open keuken die rechtstreeks toegang geeft naar de tuin. Ook zijn er twee slaapkamers (15-12m²) aanwezig, waarvan de grootste een eigen lavabo en douche heeft. Bijkomend hebben we nog een ruime berging (10m²). 
- 1steV: via de ruime nachthal (17m²) heeft men toegang tot de overige drie slaapkamers (23-14-13m²) en de badkamer (8m²) met ligbad, toilet en lavabo. Aangrenzend aan de master bedroom vinden we nog een ruime dressing. 
- 2deV: op de tweede verdieping hebben we een ruime zolder (59m²), die verschillende doeleinden kan hebben. Deze kamer is via een uitneembare trap toegankelijk vanuit de hal. 

Bovendien beschikt deze woning een ruime opr

Neem contact op