Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 250 vierkante meters

Immoweb code : 20148737
Immoweb code : 20148737

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
250 vierkante meters bewoonbare ruimte
825 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/09/2024

Omschrijving

Unieke woning uiterst rustig gelegen.

Gelegen te Kaster (Anzegem), biedt deze prachtig gerenoveerde woning een oase van rust en sereniteit. Omringd door uitgestrekte velden, geniet u hier van een panoramisch uitzicht en volledige privacy.
De woning is als volgt ingedeeld: Via de parking en aangelegde tuin vooraan kom je in de inkomhal die rechtsreeks toegang geeft tot een bureau of slaapkamer en de gezellige salon gevolg door de lichtrijke keuken met zicht op de open velden vooraan.
Door de glazen deur is er nog de sfeervolle eetkamer volledig open getrokken tot in de nok van het dak met toegang tot het aangelegd terras achteraan.
Verder is er nog een zee aan bergruimte met aansluiting voor wasmachine, een apart toilet en badkamer.
Het eerste verdiep bereikbaar vanuit de inkomhal biedt twee ruime slaapkamers en een volledige gerenoveerde badkamer in twee delen met enerzijds lavabo en toilet en anderzijds inloopdouche met dubbele regendouche en bad.
Via buitentrap is er nog opbergzolder en naast de woning ook nog een bestaande garage.
Alle daken zijn reeds vernieuwd en geïsoleerd, overal dubbele beglazing op twee ramen na, elektrische vloerverwarming via infrarood in combinatie met warmtepomp (lucht/lucht) en zonnepanelen met thuisbatterij zorgen reeds voor een energiezuinige basis.
Buitenom vindt u rondom de woning zorgvuldig aangelegde tuinen die een ware lust voor het oog zijn. Diverse zithoekjes nodigen uit tot ontspannen en genieten van de rust en stilte die deze unieke locatie te bieden heeft.

Neem contact op