Huis te koop

445000€

3 slaapkamers 187 vierkante meters

Immoweb code : 20200054
Immoweb code : 20200054

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
187 vierkante meters bewoonbare ruimte
129 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/02/2025

Omschrijving

Lichtrijke gerenoveerde woning met 3 slpk's, 2 badkamers +

Deze ruime bel-etagewoning (187 m² bewoonbaar) ligt op een toplocatie in Wilrijk, met alles voor de deur. De ruime garage beneden biedt plek voor twee wagens. De woning werd in 2009 uitgebreid en gerenoveerd en sindsdien goed onderhouden. Het dak, de vloer van de aanbouw, en de achtergevel zijn volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een uitstekende EPC score. Met enkele zonnepanelen kan een label A behaald worden. De woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers, waardoor iedereen zijn eigen plek kan vinden. De woning is beschikbaar vanaf 1/2/2025.


Bij binnenkomst in de ruime inkomhal zijn er ingemaakte kasten. Voorin is er een garage van 33 m² met plaats voor twee auto's voor de poort. Daarnaast is er een berging met wasmachine e afzonderlijk toilet. Achteraan bevindt zich de master bedroom, gekenmerkt door ruimte en lichtinval. De aangrenzende badkamer biedt een ligbad, dubbele lavabo, moderne douche en verzorgde afwerking.

De eerste verdieping is ingericht door een interieurarchitect, waarbij kastruimte, openheid en licht centraal staan. De moderne, open keuken heeft strakke lijnen en hoogwaardige apparatuur, perfect voor dagelijkse maaltijden en gasten. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en een uitnodigende sfeer die naadloos overloopt in de woonkamer. Naast de keuken is er een vergund dakterras van 10 m².

Via een open stalen trap bereiken we de dakverdieping met twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met douche, toilet en

Neem contact op