Huis te koop

639000€

4 slaapkamers 167 vierkante meters

Immoweb code : 20227273
Immoweb code : 20227273

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
167 vierkante meters bewoonbare ruimte
138 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante Woning met Authentieke Elementen in Pulhof

VIDEO + GRONDPLAN + 3D + FLOORPLANNER + VOLLEDIGE BESCHRIJVING OP DE WEBSITE www.bauwensvastgoed.be

In het hart van het bruisende Pulhof, op een steenworp afstand van invalswegen, scholen en parken, bevindt zich deze karaktervolle woning uit 1923. Dit huis combineert authentieke charme met moderne voorzieningen en ligt op loopafstand van winkels, restaurants en openbaar vervoer, ideaal voor een dynamische levensstijl.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een elegante inkomhal die leidt naar een ruime tweedelige leefruimte, waar overvloedig daglicht een ontspannen sfeer creëert. De keuken, met aansluitende eetruimte, washok en toilet, geeft toegang tot een noordoostelijke tuin, perfect voor rustige ochtenden of gezellige avonden buiten.

Op de tussenverdieping bevindt zich een royale badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en een tweede toilet. De eerste verdieping biedt twee ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen of een thuiskantoor. De tweede verdieping herbergt nog eens twee slaapkamers en een extra ruimte, perfect voor een dressing of een tweede badkamer; de nodige voorzieningen zijn al aanwezig.

Daarnaast beschikt de woning over een ruime, droge kelder met een conform verwarmingssysteem, wat zorgt voor extra opslagruimte en comfort. In 2024 wordt de straat omgevormd tot een woonerf, wat bijdraagt aan een rustige en veilige woonomgeving. Deze woning is een unieke kans voor wie zoekt naar een charmante thuis in een van de meest gewilde buurten van Antwerpen.

Neem contact op