Huis te koop

379900€

3 slaapkamers 130 vierkante meters

Immoweb code : 20170513
Immoweb code : 20170513

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
130 vierkante meters bewoonbare ruimte
125 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met tuin in rustige buurt!

Deze instapklare ééngezinswoning is gelegen in de gegeerde, rustige en groene buurt Borgerhout Extra-Muros. Omwille van de centrale ligging heb je in de directe omgeving het grootste park van Antwerpen ('t Rivierenhof)! Iets verderop zijn er nog 2 andere prachtige parken (Te Boelaerpark & het Boekenbergpark). De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer & er is een vlotte verbinding naar het centrum van Antwerpen of de Ring. Verder zijn er verschillende winkels, dokters & scholen in de buurt.

Grootste troeven:
-Toplocatie nabij 't Rivierenhof
-Instapklaar
-3 volwaardige slaapkamers
-Conforme elektrische keuring
-Gezellige noord-oostgerichte tuin (50m²)

Indeling:
GLVL: Inkomhal met doorgang naar de ruime staankelder. Aansluitend treffen we de ruime & lichte living (24m²) aan, die naadloos overgaat in de eetkamer met de geïnstalleerde open keuken (samen 22m²). Omwille van de koepel genieten deze van veel lichtinval. Achteraan bevindt zich de 1e badkamer (9m²) met WC & douche. Tot slot hebben we de leuke & gezellige stadstuin (50m²) met privacy.
V1: Langs voorzijde bevindt zich de masterbedroom (23m²) met toegang tot het balkon (1m²). Hierachter bevindt zich de 2e slaapkamer (13m²). Vanuit de nachthal (8m²) is er toegang tot de 2e badkamer (4m²) met WC & douche. Achteraan vinden we de laatste slaapkamer (14m²) terug, die dient opgefrist te worden.

Voor meer informatie kan u terecht bij Area Partners. [email protected] of 03/284.60

Neem contact op