Huis te koop

545000€

6 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 20168665
Immoweb code : 20168665

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
96 vierkante meters grond

Omschrijving

Burgerwoning met 6 slaapkamers, tuintje en grote kelder

Groot, authentiek herenhuis met 6 kamers en tuintje op toplocatie in Antwerpen
Wanneer je de brede inkomhal hal binnenstapt, vallen de hoge plafonds met sierlijsten en de prachtige authentieke houten trap achteraan meteen op. De dubbele deur rechts geeft uit op de leefruimte van 40 m² met en authentieke parketvloer.Een trapje naar boven leidt je naar de tussenruimte. Achteraan heb je de betegelde keuken, die enorm licht is dankzij de nieuwe lichtstraat hier. De keuken is enorm praktisch, met een kookeiland met gasvuur, een dampkap, een dubbele spoelbak met zicht op de tuin. In de grote kastenwand aan de linkerzijde heb je nog een oven en een microgolfoven, een koelkast, diepvriezer, extra werkruimte en heel wat kasten. De achterdeur geeft uit op een leuk, betegeld stadstuintje, dat oost-gericht is en een stukje overdekt is.
Via de monumentale houten trap in de hal ga je naar boven, waar je op de tussenverdieping, waar je een eerste kamer hebt, maar die je evengoed kunt transformeren tot een gloednieuwe badkamer. Op de eerste verdieping vind je twee grote slaapkamers. Op de tweede tussenverdieping heb je een badkamer, met een douche, lavabo en toilet. De tweede verdieping is momenteel een enorme kamer van 40 m².
De derde verdieping bevat 2 kamers en een keukentje, ideaal als studio of voor je student. Extra bergruimte vind je in de enorme, droge kelder van 40 m².
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13300/

Neem contact op