Huis te koop

559900€

4 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 20049811
Immoweb code : 20049811

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
98 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifiek, volledig gerenoveerd huis met charmante stadstuin

Welkom in jouw nieuwe thuis! Dit gebouw bevindt zich midden in het kloppende hart van Antwerpen, slechts op wandelafstand van het centraal station, de Meir en het mooie stadspark. Naast deze toplocatie biedt dit huis nog tal van andere voordelen, zo is er tot op de blote steen een volledige renovatie uitgevoerd met oog voor detail en duurzaamheid waardoor je nog jaren kan genieten van een comfortabele, energiezuinige woonst. Je wordt verwelkomd door de inkomhal die is voorzien van een gastentoilet met aangrenzend de riante, zonnige woon- en eetkamer met grote raampartijen en een prachtige parketvloer. De moderne open keuken met een royaal kookeiland is voorzien van alle comfort, zoals een keramische kookplaat, dampkap met afvoer, oven, enzovoort.
Daarnaast is er ook nog een super handige bijkeuken waar er aansluitingen voorzien zijn voor een was- en droogmachine. Vanuit deze ruimtes heb je geweldig zicht op de uiterst charmante stadstuin (29 m²) waar het in het middelpunt van de bruisende stad heerlijk vertoeven is. In totaal zijn er 4 slaapkamers aanwezig en 2 luxe badkamers die voorzien zijn van een walk in shower, stijlvolle lavabo en toilet. Bovendien heeft de badkamer op de eerste verdieping ook nog een schitterend design ligbad.
Alles is vernieuwd! Bezettingen, vloeren, elektriciteit, centrale verwarming, ramen, afvoer, etc.
Bijkomende gegevens: EPC label B! Kelder aanwezig, overal is er ingebouwde verlichting, centrale verwarming op gas, dubbele beglazing, hout of PVC

Neem contact op