Huis te koop

649000€

6 slaapkamers 212 vierkante meters

Immoweb code : 20168666
Immoweb code : 20168666

Overzicht

6 slaapkamers
2 badkamers
212 vierkante meters bewoonbare ruimte
384 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke jaren 80-woning met ruime tuin

Fan van panden met karakter? Dan is dit er eentje om van te smullen, met z’n grote open ruimtes met giga ramen, uitgesproken jaren 80-vibes met veel blote baksteen, 5 à 6 kamers, grote groene tuin en maar liefst 240 m² bewoonbare opp. De rustige wijk in een buurt op Linkeroever die steeds gegeerder wordt, krijg je er zo bij!
Je hebt hier een oprit waar je met gemak twee auto’s parkeert én nog een garagebox. Je stapt de enorme, lichte inkomhal waar je een handige vestiairekast hebt, een apart toilet met lavabo en een deur die uitgeeft op de garage. Van hieruit stap je de leefruimte vooraan binnen: een waanzinnig lichte, open plek.
De keuken ligt achteraan, en staat in verbinding met de leefruimte. Je hebt hier, naast massa’s kasten, enorm veel licht en zicht op de groene tuin, een inductievuur met dampkap, een dubbele spoelbak, oven, microgolfoven, ingewerkte dubbele Amerikaanse koelkast in inox. De tuin is groot, groen en gezellig, met z’n terras, grote graspartij en heel wat mooie struiken en bomen. Je hebt hier weinig inkijk en een tuinhuisje achteraan.
Naar de eerste verdieping ga je via de open trap, waar je drie enorm lichte slaapkamers, een badkamer en een dressing hebt. De badkamer heeft een ligbad, toilet, dubbele lavabo en een spiegel met verlichting.
Op de derde en bovenste verdieping heb je nog eens twee slaapkamers, waarvan eentje met een douchecabine.
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/13121/

Neem contact op