Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 20037490
Immoweb code : 20037490

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
357 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime nieuwbouwwoning op toplocatie in Berendrecht !

Op de rand van het mooie Berendrecht werkt UP Projects aan een prachtige en ruime nieuwbouwwoning op een onderhoudsvriendelijk perceel van ca 357m².
Vlot bereikbaar en toch in alle rust, grenzend aan een natuurgebied.
Deze woning wordt vakkundig opgebouwd volgens de regels van de kunst o.l.v. Bolwerk Architecten en omvat o.a. vier slaapkamers, twee badkamers en een grote dubbele garage (60m²), te bereiken via de achterliggende straat.
De doorgedreven isolatie in combinatie met vloerverwarming d.m.v. een energie-efficiënte warmtepomp garanderen een optimaal hedendaags comfort met een lage energierekening en helemaal futureproof in dit gasloos project !
Het eigentijdse concept biedt veel natuurlijke lichtinval en een groot ruimtegevoel.
De ontwikkelaar garandeert een vaste prijs en ruime budgetten zodat u de woning kan laten afwerken naar uw voorkeur en smaak met controle van uw budget.
Indeling als volgt : inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte vooraan met trap naar de eerste verdieping. De royale open leefruimte biedt via de grote schuifraam toegang en connectie met terras en de zuidtuin. Naast de keuken vinden we de praktische berging.
De eerste verdieping omvat twee slaapkamers en de badkamer.
Verder is er nog een apart toilet. De tweede verdieping biedt onderdak aan nog twee slaapkamers en een extra badkamer.
Stap zonder zorgen in de nieuwbouwwoning van de toekomst en contacteer NEON VASTGOED voor meer info of een bezoek ter plaatse;
Prijs incl notariskosten en…

Neem contact op