Huis te koop

450000€

4 slaapkamers 247 vierkante meters

Immoweb code : 20066158
Immoweb code : 20066158

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
247 vierkante meters bewoonbare ruimte
129 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning (247 m²) met 4 slaapkamers, 2 badkamers en zuid

De centrale ligging nabij de A12 maakt dat het pand een uitstekende mobiliteitsscore behaalt. Het openbaar vervoer is goed vertegenwoordigd en aan velo-stations is er geen gebrek in de nabije omgeving. De centra van Wilrijk en Hoboken situeren zich op een boogscheut.

De woning is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. Er zijn plannen voorhanden waarop 3 appartementen beschreven staan, wat een waaier aan mogelijkheden biedt en het ook erg interessant maakt bijvoorbeeld voor co-housing. Het dak verkeert in goede staat en de achtergevel is geïsoleerd. De verwarming is op stookolie. Je komt binnen in de inkom-/traphal. Vooraan op het gelijkvloers bevindt zich de woonkamer (27 m²), centraal de eetkamer (18 m²) en achteraan de leefkeuken (16 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort. De gezellige buitenruimte (30 m²) is zuid-georiënteerd.

De eerste en tweede verdieping hebben een gelijke indeling met een slaapkamer van 20 m² aan de voorzijde, centraal een ruime L-vormige slaapkamer van maar liefst 31 m² en een badkamer (10 m²) achteraan. De grote beschikbare oppervlaktes zorgen voor een zee aan ruimte en een waaier aan mogelijkheden.

Bewoonbare opp. 247 m² ref.: brut. vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op