Huis te koop

3000000€

5 slaapkamers 979 vierkante meters

Immoweb code : 20152441
Immoweb code : 20152441

Overzicht

5 slaapkamers
5 badkamers
979 vierkante meters bewoonbare ruimte
535 vierkante meters grond

Omschrijving

Via een royale inkomhal bereikt men de imposante ontvangsthal met authentieke elementen. Drie dooreenlopende salonruimtes ingericht als leefruimte, salon en eetkamer met uitzonderlijke plafondhoogtes van vijf meter. Verder drie open haarden, mooie moulures en originele parketvloeren. Zonneterras van ca. 60m2. Volledig vernieuwde keuken met voldoende opbergruimte.Toegang tot overdekt terras en Italiaanse tuin van ca. 330m2. Vestiaire en gastentoilet. Ruime strijkkamer/wasplaats.
Eerste verdieping: Bibliotheekruimte. Twee zonnige kamers aan de voorzijde, momenteel ingericht als bureauruimte. Een luxueuze hoofdslaapkamer met dressing en ensuite badkamer.

DUPLEX APPARTEMENT via separate inkom op de 2de en 3de verdieping.
Inkomhal met gastentoilet en handenwasser, vestiaireruimte. Uiterst zonnige leefruimte voorzien van mooie houten vloer. Aansluitend een volledig ingerichte leefkeuken. Twee slaapkamers en twee badkamers. Trap naar de verdieping: Een tweede salonruimte/TV-ruimte. Schitterend terras. Slaapkamer met dressingruimte en badkamer. Het appartement werd in het verleden apart verhuurd.
Op verdieping -1 bevindt zich een GASTENVERBLIJF met overdekt terras. Gezellige leefruimte met open haard. Vestiaireruimte/dressing. Slaapkamer en vernieuwde badkamer.
Kelder: verschillende ruimtes en geconditioneerde wijnopslag.
In de woning is een lift voorzien waarmee elke verdieping toegankelijk is.
Een inpandige garage van ca. 74 m2 voor drie wagens. De wagen kan ook voor de woning g

Neem contact op