Huis te koop

615000€

4 slaapkamers 189 vierkante meters

Immoweb code : 20066148
Immoweb code : 20066148

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
189 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Ruime bel-etage ( 189 m²) met 4 slaapkamers, 2 badkamers en

In een rustige tussen de Universiteitsbuurt en het Eilandje ligt deze goed onderhouden bel-etage. De noord-georiënteerde tuin van maar liefst 145m² maakt het een unieke opportuniteit, want zo’n stukje groen in het hartje van de stad is zeldzaam.

De woning is indien gewenst hier en daar te moderniseren, maar verkeert nog wel in oerdegelijke staat en is doorheen de jaren goed onderhouden. De ramen beschikken over dubbele aluminiumbeglazing en zijn voorzien van rolluiken. Je komt binnen in de inkom-/traphal. Links heb je van hieruit toegang tot de garage (36 m²) met ruimte om 2 wagens te parkeren. Verder is er op het gelijkvloers nog een douchekamer/wasplaats (9m²) aanwezig, ideaal om de kindjes af te spoelen na een dag ravotten in de t Op de eerste etage is er op de hal een apart gastentoilet te vinden. De woonkamer heeft een mooie opervlakte van 43 m² en geniet voor- en achteraan van binnenvallend daglicht. De aparte keuken (7 m²) is voorzien van een basisuitrusting. Op de bovenverdieping situeren zich de 4 slaapkamers met oppervlaktes variërend tussen de 8 m² en 15 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een douche, wc en dubbele lavabo.

Wil je ruim en rustig wonen in de stad en ook genieten van een zalige buitenruimte? Mis deze kans niet! Bewoonbare opp. 189 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Neem contact op