Huis te koop

237500€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 20227907
Immoweb code : 20227907

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
138 vierkante meters grond

Omschrijving

Comforta woning met 3 slaapkamers en tuin

Comforta woning te Koop in Deurnse Goudmijn!
Deze prachtige duplex benedenwoning, gelegen aan een groen park en vlakbij het Sportpaleis, biedt de perfecte combinatie van rust en stedelijk gemak. Met tal van winkels, openbaar vervoer en scholen in de buurt, is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar comfort en bereikbaarheid.

Deze ruime woning beschikt over drie grote slaapkamers ( 15,7, 15 en 12 m²), een royale badkamer met een moderne douche, een handige washoek en een apart toilet. De volledig ingerichte keuken biedt alle benodigdheden voor de kookliefhebber. De gezellige woonkamer met schuifpui geeft toegang tot een charmante tuin met terras en berging, perfect voor ontspannen avonden en gezellige barbecues.

Extra opbergruimte vindt u in de kelderberging, en de woning is voorzien van recente ramen, centrale verwarming, een nieuw dak en zonnepanelen, .... wat zorgt voor energiezuinig wonen. Deze woning is beschikbaar in overleg, waardoor u flexibel kunt verhuizen.

Grijp deze unieke kans en maak van dit huis uw thuis! Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op.
EPC label C - 

Infoplicht: Vg (vergunning uitgereikt) Wg (woongebied) Gmo (geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd) Gvkr (geen voorkooprecht) Gvv (geen verkavelingsvergunning) P-score:  A,  G-score: A
Dit is geen aanbod, alle informatie is steeds onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Neem contact op