Huis te koop

385000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11491263
Immoweb code : 11491263

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
519 vierkante meters grond

Omschrijving

Groot, energiezuinig huis met landelijk zicht

DISCOVERY DAY: Zat. 6/07 van 10u - 12u!
Kom als eerste deze woning ontdekken! Opgelet, enkel na afspraak!

www.hautevainiere7.be

Met zijn zalige "Sud de France vibes" uitzicht over de glooiende velden van Anseroeul, en gelegen op slechts 5 minuten van Ronse, kom je in deze, in 2007 gebouwde, zeer grote woning absoluut tot rust en krijg je dat zalige vakantiegevoel, terwijl je op het einde van de een doodlopende, kindvriendelijke straat kan wonen.
De inkom zorgt ervoor dat je vlotte toegang krijgt tot de garage, de wasplaats, de droge kelder, de leefruimte of de nachthal. Ga je door naar de leefruimte, dan kom je zowaar terecht in een zonovergoten balzaal, met achterliggende, afgesloten bureau- of speelkamer. Bij het koken geniet je van het zicht op de spelende kinderen in de tuin en de zalige verre zichten over de glooiende velden. De 1e verdieping bevat een zeer ruime slaapkamer met dressing, 2 grote kamers, een zolderkamer (of 4e kameer), een 2e toilet en een grote badkamer met ligbad, douche én dubbele wastafel!
De troeven zijn simpel, maar top! 1. Moderne bouw 2. zonnepanelen én warmtepomp = gunstig energielabel C 3. Wonen in alle rust 4. wonen met een zee aan ruimte 5. genieten van zomerse en zuiderse uitzichten.

Neem contact op