Huis te koop

Richtprijs 240000€

5 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 20252966
Immoweb code : 20252966

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
760 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige Maasvilla op de hoogten van Anseremme

Wellimmo stelt u met genoegen deze op de hoogtes van Anseremme gelegen, charmante Maasvilla met een uniek karakter voor te stellen. Met haar 5 slaapkamers, een grote badkamer en een extra douche heeft ze een groot potentieel om een echte familiecocon te worden of om andere residentiële projecten te huisvesten.
De villa verleidt met haar volumes en haar in natuurlijk licht badende ruimtes. De centrale inkomhal verdeelt harmonieus de leefruimtes op het gelijkvloers, de erker in de woonkamer brengt het kleine beetje extra charme en breidt de kamer uit naar buiten. Twee kleine "veranda's" bieden ook mooie openingen naar de tuin en extra inrichtingsmogelijkheden.
Het huis, op een perceel van ongeveer 7 are 60 centiare, geniet van een klein overhangend terras op het westen, met een aangenaam uitzicht op de Maas, perfect om de zonsondergang te bewonderen. Een tweede terras, op het zuiden en aan de zijkant van het huis, en een tuin op dezelfde helling, laten u genieten van zonnige dagen in een groene en rustige omgeving.
Daarnaast beschikt de villa over kelders en een garage van ongeveer 50 m², die royale opslagruimte en beveiligde parkeergelegenheid voor uw voertuigen bieden.
Deze Maasvilla, die charme en potentieel combineert, is een echte buitenkanskans. Laat u verleiden door de vele mogelijkheden en kom het bezoeken om u voor te stellen dat u er de plannen voor uw verdere leven waarmaakt!

Neem contact op