Uitzonderlijk vastgoed te koop

695000€

6 slaapkamers 292 vierkante meters

Immoweb code : 20065333
Immoweb code : 20065333

Overzicht

6 slaapkamers
1 badkamer
292 vierkante meters bewoonbare ruimte
3260 vierkante meters grond

Omschrijving

Enorm groen gelegen landhuis aan de grens Anderlecht Dilbeek

Uniek renovatieproject op grenslocatie Anderlecht/Pede - Dilbeek.
Gelegen op prachtig terrein bereikbaar via oprijlaan.

Dit statig en tevens charmant landhuis werd in 1925 opgericht op vraag van een Belgische industriële familie omwille van haar discrete locatie tegenover derden.

De eigendom is bereikbaar langs een oprijlaan van circa 100 meter lang. De woonst bevindt zich vandaag in een te renoveren toestand maar typeert zich enerzijds dankzij verschillende leuke en karaktervolle elementen en anderzijds dankzij een praktische en ruimte lay-out.

Het geheel omvat 3 percelen voor een totale oppervlakte van circa 32 are 60 centiare en is enkel mits afspraak (0475 36 12 12 of [email protected]) te bezoeken.

Het geheel staat klaar voor renovatie en geniet de mogelijkheid om tot 6-7 slaapkamers in te richten en bied plaats om extra burelen te voorzien of overige.

Vandaag bereikt men de woning langsheen de inkomhal en foyer en heeft men vlot toegang tot een leuke leefruimte aan de rechterzijde en grote eetplaats aan de linkerzijde. De keuken met bijkeuken is aan de tuinzijde gelegen.

De verdieping is bereikbaar via de royale traphal met houten trap en geeft evenals toegang een volledige tweede etage. De eerste etage geniet 3 ruime slaapkamers (met balkon) en verouderde badkamer. De tweede verdieping is ingedeeld met 3 kamers en één zeer grote zolderkamer.

Verder is &e

Neem contact op