Huis te koop

325000€

7 slaapkamers 2269 vierkante meters

Immoweb code : 20193080
Immoweb code : 20193080

Overzicht

7 slaapkamers
4 badkamers
2269 vierkante meters bewoonbare ruimte
330 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Zeer ruime woning opgesplitst in twee woningen gelegen op prachtige locatie te Born.  Deze woningen zijn aan renovatie toe. 

Ideaal als kangoeroewoning! 

Deze woningen zijn praktisch sysmetrisch gecompartimenteerd, beiden bestaande uit een woonkamer met keuken, veranda, badkamer en garage op het gelijkvloers. 
Op de eerste etage zijn er 3 à 4 slaapkamers met een tweede badkamer.  Op de zolderverdieping of 2e etage zijn er nog 2 slaapkamers. 

Beide woningen zijn voorzien van een garage met sectionaalpoort (intern) gescheiden door een verwijderbare scheidingswand (de garage diende vroeger als communicatie tussen de twee delen van het huis). 


Bijzonderheden: 
- prachtig aangelegde tuin
- grenzend aan het beroemde Wolfsbusch-bos met talrijke gemarkeerde routes
- vernieuwingswerkzaamheden zijn nodig, het gebouw heeft door de jaren heen regelmatig onderhoud ondergaan
- nabij snelweg E42
- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting


Ideaal voor grote gezinnen die op zoek zijn naar een idyllische plek om te wonen of voor investeerders die toeristische accommodatie willen creëren zoals een jeugdherberg of vakantiehuis of kortetermijnverhuur  via Airbnb! 



Wenst u nog meer info of een vrijblijvende bezichtiging, contacteer dan ons kantoor op het nummer 014/72.83.77 de dossierverantwoordelijke Jasmine Tegenbos op het nummer 0497 64 76 60.

Neem contact op