Huis te koop

1449000€

4 slaapkamers 386 vierkante meters

Immoweb code : 20175547
Immoweb code : 20175547

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
386 vierkante meters bewoonbare ruimte
34655 vierkante meters grond

Omschrijving

ALVERINGEM - Unieke eigendom op 34.655m²

ALVERINGEM - Als je op zoek bent naar een prachtig vernieuwde en instapklare woning met veel ruimte, of droomt van het uitbaten van vakantieaccommodaties en/of een hoevewinkel, dan is dit zeker iets voor jou! Deze eigendom in Alveringem biedt het beste van beide werelden, met ruime woonmogelijkheden en talloze commerciële kansen.

Deze eigendom gelegen op een uitgestrekt domein van 3,5 hectare biedt niet alleen een ruime gezinswoning, maar ook twee vakantiehuizen, een hoevewinkel en een stalgebouw. Ideaal gelegen op slechts 20 minuten rijden van de kust (De Panne, Koksijde, Oostduinkerke) en op fietsafstand van lokale bakkers, slagers en gezellige horeca.

De gezinswoning zelf straalt comfort en luxe uit. De open leefruimte met moderne keuken, eetplaats, salon en een gezellige zithoek met bar staat in directe verbinding met de ruime, zonovergoten tuin. Op het gelijkvloers vind je ook een stijlvolle badkamer, een bureauruimte en een praktische wasruimte. Op de bovenverdieping zijn er vier ruime slaapkamers die rust en privacy bieden.

De vakantiehuizen 't Wydouw (6 personen) en 't Klein Wydouw (4 personen) zijn bereikbaar via een aparte oprijlaan, wat de privacy van de gezinswoning waarborgt. Beide vakantiehuizen zijn volledig uitgerust en beschikken elk over een eigen zonnig terras met adembenemend uitzicht op het omliggende landschap en de vijver. Deze vakantiehuizen bieden niet alleen comfort maar ook een aantrekkelijk verhuurrendement. Er zijn voldoende parkeerplaatsen op

Neem contact op